Individuele training vloggen

Individuele training bedrijfsvloggen

Inschrijven individuele training vloggen op 27 juni a.s.

Anders dan bij de incompany cursus ‘zakelijk vloggen’, kun je vanaf nu ook als individu deelnemen. Deze basistraining is nagenoeg hetzelfde als de incompany cursus, maar iets algemener omdat cursisten van meerdere bedrijven samenkomen. De training vloggen vindt plaats in Amsterdam.

We hebben momenteel 27 juni 2019 beschikbaar. Schrijf je nu in want vol = vol (groepen tot maximaal 10 personen).

Data, tijden & locatie

  • 27 junil 2019 (09:30 – 17:00 | Amsterdam )

Prijs

  • € 350,- per persoon

Vloggen met collega’s? Bekijk het incompany aanbod cursus vloggen.

Liever een cursus vloggen volgen? Kies voor cursussen op maat.
Elke organisatie is uniek. Daarom ontwikkelen wij cursussen vloggen op maat

Inhoud vlogtraining (1 dag)

1. Vlogtechnieken

Hoe zorg je ervoor dat je zichtbaar en goed te verstaan in beeld? Met het juiste licht? Gebruik je een selfiestick, tripod of werk samen met andere cursisten.

2. Filmen met je smartphone of camera

Tijdens de cursus vloggen ga je natuurlijk ook filmen. Nadat de filmtechnieken zijn uitgelegd wordt het tijd om aan de slag te gaan. Wij verstrekken al het nodige vlogmateriaal (o.a. selfiesticks, monopods etc.) om jezelf van je beste kant te laten zien.

3. Boodschap: formats en thema’s

We leren de cursisten om boodschappen te vertalen naar verschillende formats. Vind je een interview goed passen bij de communicatie van jouw bedrijf? Of kies je liever voor een beeldverslag. Het komt allemaal aan bod.

4. Monteren

De middag wordt gebruikt om de opgenomen vlogs te monteren. De basistraining leert je werken met snijshots, geluid en tekst. Je bedrijfsvlog wordt zo ook echt professioneel.

Is het editen van vlogs niet jouw ding? Laat dan de vlogs bewerking uitbesteden. Professioneel, snel en zeer voordelig.

Materialen & vlogapparatuur

Wij nemen mee:

Wij beschikken over de materialen die je nodig hebt om professioneel te leren vloggen. Dit hoef je dus niet zelf aan te schaffen. Denk bijvoorbeeld aan selfiesticks, mono- en tripods, microfoons. Zo heb je de vrijheid om te kunnen experimenteren met diverse vlogmaterialen. Wil je zelf materiaal meenemen kijk voor inspiratie op ‘apparatuur voor vloggen‘.

Jij neemt mee:

Wat neem je dan zelf mee naar de cursus vloggen? Een smartphone en een flinke dosis enthousiasme. Ook neem je je eigen laptop mee minimaal 8Gb geheugen. Deze is nodig om de vlogs te kunnen nabewerken.

De nabewerkingssoftware die wij tijdens onze cursussen worden gebruikt zijn gratis te downloaden. Vergeet ook niet een koptelefoon mee te nemen.

Wat je verder nog moet weten

  • Voor aanvang van de training heb je VideoPad (gratis versie) geïnstalleerd. Dit is de software die nodig is voor het nabewerken van je vlogs.
  • Neem een snelle laptop mee met minimaal 8Gb intern geheugen.
  • De inhoud van de training vloggen wordt zoveel mogelijk afgestemd op jouw individuele wensen en de rest van de groep.
  • Voor lunch wordt gezorgd en is bij de prijs inbegrepen.
  • Je kunt de training vloggen 3 weken vooraf kosteloos annuleren.  Daarna rekent VlogStudio de prijs van deelname. Het overdragen van deelname aan iemand anders kan altijd.
  • VlogStudio behoudt het recht om de training te annuleren bij te weinig deelname.
Velden met een * zijn verplicht

Inschrijving individuele training vloggen

 

Menu