Studio vloggen

Vloggen in een echte studio

Professioneel zakelijk vloggen bij VlogStudio

Professioneel vloggen in een echte studio

Het opnemen van een zakelijk vlog vergt voorbereiding en het juiste apparatuur. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid aan de slag gaat. We helpen je bij het script en bedienen de camera en het geluid.

Met de modernste audio- en videoapparatuur, studiobelichting en autocue weet je zeker dat je vlog gaat slagen. Het apparatuur is aanwezig, dus dat hoef je niet zelf aan te schaffen. Dat scheelt.

Zo werkt VlogStudio!

Professioneel vloggen voor zakelijke doeleinden
movie

Persoonlijk en overtuigend

In een zakelijk vlog vertel jij het verhaal. Een persoonlijke manier om je doelgroep kennis te laten maken met jouw organisatie. Bekijk alle voordelen.

supervisor_account

Wij regelen alles voor je

Je staat er alleen voor… Althans voor de camera. De rest doen wij. Met onze professionele apparatuur en begeleiding krijg je een overtuigend resultaat.

access_time

Je bepaalt zelf de prijs

Je huurt de vlog studio per 60 minuten. Bepaal zelf hoeveel vlogs je maakt en hoe lang ze duren. Zo bepaal je zelf de prijs.

Onze 5 stappen voor een professionele vlog

Wij nemen zoveel mogelijk werk uit handen. Dan kan jij je volledig concentreren op het opnemen van je vlog. Om tot een goed resultaat te komen hanteren we deze 5 stappen. Dat noemen wij: professioneel vloggen!

Onze 5 stappen van professioneel zakelijk vloggen
Voorbereiding zakelijk vloggen

1. De voorbereiding

Voordat de camera loopt, moet je weten wat je gaat vertellen. Behandel je een onderwerp of doe je een interview? We helpen je bij het maken van je vlogscript zodat je zeker weet dat jouw boodschap goed overkomt.

2. De opnames

Als jij er klaar voor bent, dan zijn wij dat ook. Wij bedienen de camera, doen de belichting en zorgen dat het geluid kraakhelder is. Presenteer je jouw vlog achteroverleunend op de bank met een kop koffie? Of liever vanachter een bureau. Jij bepaal zelf de setting!

setting studioopnamen bij vloggen
Nabewerking vlog

3. De nabewerking

Nadat de vlogs zijn opgenomen, zijn ze klaar voor publicatie. Wil je dat je vlogs een artistiek tintje meekrijgen? Dan worden de vlogs door ons nabewerkt. VlogStudio beschikt over Chromakey apparatuur. Met dit groene scherm kan je jouw vlog virtueel overal opnemen.  Zo krijg je een betoverend resultaat.

4. Publicatie

Wij publiceren je vlogs vindbaar op Youtube of Vimeo. Vanuit onze SEO expertise maken we je vlogs extra goed vindbaar op Youtube en Google. Wel zo handig als je wilt dat jouw vlogs worden gevonden. Doe je dit liever zelf? Geen probleem natuurlijk.

Publicatie van de vlog
Promoten van je blog video

5. Promotie

Je wilt dat je vlogs worden gezien door je doelgroep. Daarom helpen we je jouw vlogs optimaal vindbaar te maken in Google en op Youtube. Heb je nog geen Youtube pagina, dan maken wij deze voor je aan.

Specifieke wensen of vragen?

Bij VlogStudio is veel mogelijk. Heb je specifieke wensen voor professioneel vloggen? Vertel het ons en wij zullen ons best doen om het mogelijk te maken. Bel 023 55 15 016 of mail info@vlogstudio.nl.

keyboard_arrow_up