Vlogs laten bewerken

Zelf vloggen. Leuk! Maar editen laat je doen. Wij doen het snel en voordelig.

Vlogs bewerken laat je gewoon heel voordelig en professioneel door ons doen.

Geen tijd of kennis om jouw vlogs te bewerken? Laat je vlogs bewerken door ons. Simpel en voordelig! Lever ons de videobestanden aan. Vertel hoe je het wilt hebben. En wij zorgen voor een professionele nabewerking van je vlogs. De hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Zakelijke vlogs bewerken levert een professionele uitstraling

Je neemt zakelijke vlogs op voor je bedrijf. Geweldig! Maar je vindt ook dat vlogs voor je bedrijf een professionele uitstraling moeten hebben. Want zo wil je overkomen op de doelgroep. Dan is vlogs bewerken een ‘must’.

Waarom vlogs bewerken?

Wanneer je vlogs opneemt, weet je dat dit niet in een keer goed gaat. Een verspreking is zo gemaakt en vaak wil je ook bepaalde delen overdoen. Videofragmenten moeten dan worden losgeknipt om vervolgens weer aan elkaar te plakken. Bovendien moet je goed verstaanbaar zijn en bijgeluiden worden weggewerkt. Vlogs bewerken is dan noodzakelijk.

Het veilig borgen van je merk

Wil je de vlogs ook nog een stukje ‘brand-identity’ meegeven voor de herkenbaarheid? Dan wil je misschien wel het logo van je bedrijf erin gemonteerd hebben. Dit maakt het bewerken van een vlog ingewikkeld en tijdrovend.

Voordelig je vlogs laten nabewerken

Kies je voor de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs? Dan kies je voor VlogStudio. Laat ons daarom de nabewerking van vlogs verzorgen. Je krijgt gegarandeerd een vlog van professionele kwaliteit. En het bespaart tijd en geld.

Werkzaamheden video- en vlogbewerking

 • Snijden en plakken van clips (o.a. snijshots)
 • Structuur en volgorde
 • Plaatsing van bedrijfslogo en tekst
 • Geluid- en lichtoptimalisatie
 • Ondersteuning voor audio en muziek
 • Ondertiteling

Het bewerken van vlogs uitbesteden verhoogt de kwaliteit en bespaart tijd.

Nabewerken van een vlog kan al snel een halve dag in beslag nemen. Het zijn tijdrovende werkzaamheden die je bovenop je dagelijkse werkzaamheden moet doen. Tijd die je meestal niet hebt met als gevolg dat de nabewerking wordt uitgesteld. Zonde, want daardoor verliest de vlog zijn actualiteit.

Bovendien is videobewerking is een specialisme op zich. Het vraagt om creativiteit en kennis van het nabewerkingsprogramma. Ook wil je dat de boodschap logisch en toegankelijk is voor de kijker. Door fragmenten zorgvuldig te selecteren en in een logische volgorde te zetten, krijg je een krachtig verhaal. Niet te lang, maar precies goed!

Prijsaanvraag videonabewerking

Snel en professioneel zakelijke vlogs publiceren? Laat ons de bewerking van vlogs verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden en kosten.

Voordelen om nabewerking uit te besteden aan VlogStudio

Consistentie van vlogs is belangrijk voor de herkenbaarheid. Jouw vlogs worden volgens een vast format en opbouw met herkenbare beeldkenmerken nabewerkt in een stijl die past bij de organisatie. Dit is prettig voor trouwe kijkers omdat ze dan enigszins weten wat ze kunnen verwachten. Precies de kwaliteit die ze mogen verwachten van jouw bedrijf. Door te voldoen aan deze verwachting, wordt de kans een stuk groter dat ze nieuwe vlogs bekijken. En afkijken.

Oh ja… Bedrijven die bij ons een cursus vloggen hebben gevolgd krijgen 10% korting op het editen van hun vlogs.

Een voorbeeld van nabewerking

Werkwijze: vlogs laten bewerken

Per klant proberen we het proces van videobewerking zoveel mogelijk te standaardiseren. Dat klinkt misschien saai, maar biedt voordelen in consistentie en snelheid. Deze efficiency levert een hogere kwaliteit, snellere oplevering en uiteindelijk lagere kosten.

 • Gratis intake

  Voordat we beginnen met nabewerken van de vlogs willen we meer weten over de huisstijl (kleuren, lettertype etc.) en tone-of-voice. We bekijken het materiaal en bespreken de boodschap dat overgebracht moet worden.

 • Voorstel

  Aansluitend doen we een voorstel waarin staat: opbouw van de vlog, aanvullend beeld- en geluidsmateriaal en een inschatting van de duur. Dit is voor ons voldoende om het all-in tarief te noemen. Als vuistregel hanteren we € 95,- per minuut (duur van de vlog). Een vlog van 3 minuten kost dan € 95,- x 3 minuten = €285,-.

 • Aanlevering materiaal

  Beeld- en videomateriaal upload je naar onze server in jouw persoonlijke klantmap. Hierdoor houd je altijd toegang tot de eigen bestanden.

 • Oplevering vlog

  Nadat de details duidelijk zijn, start de videomontage. Een eerste versie stellen we beschikbaar in de klantmap. Per nabewerking is er een correctieronde, dus mocht je uiteindelijk toch bepaalde onderdelen van de vlog net even anders willen, passen we dit kosteloos aan. Vervolgens plaatsen we de definitieve versie in de map. Deze kun je vervolgens downloaden en delen met anderen.

Prijsvoorstel

Wil je een indicatie hebben van de nabewerkingskosten per vlog? Dan hebben moeten we iets meer weten over de duur, kwaliteit en de huisstijl.

Velden met een * zijn verplicht
Menu