Vlog montage

VLOG MONTAGE LAAT JE GEWOON OVER AAN PROFESSIONALS

Zelf vloggen. Leuk! Maar monteren laat je doen. Wij doen het snel en voordelig.

Waar je ons voor kunt inzetten

 • Montage van losse clips naar professionele vlog
 • Beeld-, kleur- en audiocorrectie
 • Ondertiteling en vertaling
 • Animatie van intro & outro
 • Kant-en-klaar voor YouTube
Voor de beste filmkwaliteit gebruiken wij de professionele edit software van DaVinci Resolve.
Voor de beste filmkwaliteit gebruiken wij de professionele edit software van DaVinci Resolve.

Zakelijke vlogs verdienen een professionele uitstraling

Je neemt zakelijke vlogs op voor je bedrijf. Geweldig! Maar je vindt ook dat vlogs voor je bedrijf een professionele uitstraling moeten hebben. Want zo wil je overkomen op de doelgroep. Dan is een professionele vlog montage een ‘must’.

Klanten die kozen voor VlogStudio

Waarom vlogs monteren?

Wanneer je vlogs opneemt, weet je dat dit niet in een keer goed gaat. Een verspreking is zo gemaakt en vaak wil je ook bepaalde delen overdoen. Videofragmenten moeten dan worden losgeknipt om vervolgens weer aan elkaar te plakken. Bovendien moet je goed verstaanbaar zijn en bijgeluiden worden weggewerkt. Vlogs bewerken is dan noodzakelijk.

Het veilig borgen van je merk

Wil je de vlogs ook nog een stukje ‘brand-identity’ meegeven voor de herkenbaarheid? Dan wil je misschien wel het logo van je bedrijf erin gemonteerd hebben. Dit maakt het bewerken van een vlog ingewikkeld en tijdrovend.

Voordelig je vlog laten monteren

Kies je voor de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs? Dan kies je voor VlogStudio. Laat ons daarom de nabewerking van vlogs verzorgen. Je krijgt gegarandeerd een vlog van professionele kwaliteit. En het bespaart tijd en geld.

Werkzaamheden video- en vlogbewerking

 • Snijden en plakken van clips (o.a. snijshots)
 • Structuur en volgorde
 • Plaatsing van bedrijfslogo en tekst
 • Geluid- en lichtoptimalisatie
 • Ondersteuning voor audio en muziek
 • Ondertiteling

Het bewerken van vlogs uitbesteden verhoogt de kwaliteit en bespaart tijd.

Nabewerken van een vlog kan al snel een halve dag in beslag nemen. Het zijn tijdrovende werkzaamheden die je bovenop je dagelijkse werkzaamheden moet doen. Tijd die je meestal niet hebt met als gevolg dat de nabewerking wordt uitgesteld. Zonde, want daardoor verliest de vlog zijn actualiteit.

Bovendien is videobewerking is een specialisme op zich. Het vraagt om creativiteit en kennis van het nabewerkingsprogramma. Ook wil je dat de boodschap logisch en toegankelijk is voor de kijker. Door fragmenten zorgvuldig te selecteren en in een logische volgorde te zetten, krijg je een krachtig verhaal. Niet te lang, maar precies goed!

Prijsaanvraag videomontage

Snel en professioneel zakelijke vlogs publiceren? Laat het monteren van je vlog aan ons over. Vraag naar de mogelijkheden en kosten.

Voordelen om vlog montage uit te besteden aan VlogStudio

Consistentie van vlogs is belangrijk voor de herkenbaarheid. Jouw vlogs worden volgens een vast format en opbouw met herkenbare beeldkenmerken nabewerkt in een stijl die past bij de organisatie. Dit is prettig voor trouwe kijkers omdat ze dan enigszins weten wat ze kunnen verwachten. Precies de kwaliteit die ze mogen verwachten van jouw bedrijf. Door te voldoen aan deze verwachting, wordt de kans een stuk groter dat ze nieuwe vlogs bekijken. En afkijken.

Oh ja… Bedrijven die bij ons een cursus vloggen hebben gevolgd krijgen 10% korting op het editen van hun vlogs.

Voorbeeld videomontage

Prijsaanvraag vlogmontage

Wil je een indicatie hebben van de montagekosten van je vlog(s)? Dan moeten we iets meer weten over de gewenste duur, kwaliteit en de huisstijl.

Menu
× Vraag? Shoot!