Laat je vlog of film ondertitelen

Foutloos en levering
binnen 2 dagen

Met een ondertiteling voor je vlog of film bereik je jouw doelgroep overal

Snel een ondertiteling laten maken

De voordelen
 • Ondertiteling tekst
  Als SRT en Burnt in
 • Vertaling van ondertitel
  Inclusief vertaling
 • Toevoegen van tekst en titels
  Zonder taalfouten
 • Vlogs editen voor YouTube
  Geschikt voor elk medium
 • Oplevering van ondertitels
  Oplevering binnen 2 dagen
Vlogs editen laat je doen.

Waarom je video laten ondertitelen

Door je ondertitels toe te voegen aan je video bereik je een grotere doelgroep. Slechthorenden en doven kunnen zo ook de video bekijken. Maar ook iemand in een drukke omgeving is of juist waar je doodstil moet zijn. Kortom, door een ondertiteling toe te voegen aan je video ben je voor iedereen toegankelijk.

Ook voor vindbaarheid

Wil je dat jouw vlog of video gevonden wordt op YouTube? Een correcte ondertiteling maakt het verschil of je wel of niet bovenaan staat in de zoekresultaten. Immers, YouTube leest de ondertiteling uit en plaatst de beste resultaten bovenaan.

Klanten die kozen voor VlogStudio

TNO
Gemeente Amsterdam
Visser Contactlenzen

Het bewerken van vlogs uitbesteden verhoogt de kwaliteit en bespaart tijd.

Nabewerken van een vlog kan al snel een halve dag in beslag nemen. Het zijn tijdrovende werkzaamheden die je bovenop je dagelijkse werkzaamheden moet doen. Tijd die je meestal niet hebt met als gevolg dat de nabewerking wordt uitgesteld. Zonde, want daardoor verliest de vlog zijn actualiteit.

Bovendien is videobewerking is een specialisme op zich. Het vraagt om creativiteit en kennis van het nabewerkingsprogramma. Ook wil je dat de boodschap logisch en toegankelijk is voor de kijker. Door fragmenten zorgvuldig te selecteren en in een logische volgorde te zetten, krijg je een krachtig verhaal. Niet te lang, maar precies goed!

Prijsaanvraag videomontage

Snel en professioneel zakelijke vlogs publiceren? Laat het monteren van je vlog aan ons over. Vraag naar de mogelijkheden en kosten.

Voordelen om vlog montage uit te besteden aan VlogStudio

Consistentie van vlogs is belangrijk voor de herkenbaarheid. Je vlogs laten editen door ons, betekent een vast format en opbouw met herkenbare beeldkenmerken zodat ze passen bij jouw organisatie. Dit is prettig voor trouwe kijkers omdat ze dan enigszins weten wat ze kunnen verwachten. Precies de kwaliteit die ze mogen verwachten van jouw bedrijf. Door te voldoen aan deze verwachting, wordt de kans een stuk groter dat ze nieuwe vlogs bekijken. En afkijken.

Oh ja… Bedrijven die bij ons een cursus vloggen hebben gevolgd krijgen 10% korting op het editen van hun vlogs.

Voorbeeld videomontage

Prijsaanvraag vlogmontage

Om je een eerlijke prijs te kunnen geven voor het editen van je vlog,Β  moeten we iets meer weten over de gewenste duur, kwaliteit en de huisstijl.

keyboard_arrow_up